Rots en Water

Wil je met (een deel van) je gezin op een actieve en uitdagende manier in de buitenlucht werken aan een sterkere band?
Of heb je een specifiek doel waar je als gezin aan wilt werken? Zoals beter leren omgaan met conflicten of beter communiceren met elkaar?

Dan kun je thuis of op locatie, in een mooi bos in Lelystad of bij Emmeloord, een Rots en Water-sessie doen met je gezinsleden. Op basis van deze weerbaarheidstraining doen we diverse uitdagende spellen en oefeningen, inclusief nabesprekingen.

Door actief bezig te zijn, ervaar je direct het effect van je houding en je handelen. Centraal staat het ‘doen’, op een leuke en uitdagende manier! Zo worden technieken beter en sneller opgenomen.

Wil je graag met je kind een Rots en Water-training doen in groepsverband, dan is dit ook mogelijk.

Wat houdt een Rots en Water-training in? Hier vind je meer informatie.

 

Wil je de sessie een inspirerend vervolg geven met je gezin?

  • Dat kan door met je gezin kinderpaintball te spelen (vanaf 4 pers.). Op een actieve manier in de buitenlucht leer je met je gezin samen te werken als een team. Je speelt een aantal paintballmissies die worden afgewisseld met een nabespreking op basis van onderwerpen als rolverdeling en communicatie.
  • Of door met je gezin een gezinsplan te maken. Op een leuke en inspirerende manier, bv.  door middel van een spel, maak je scherp waar jullie als gezin nu staan en welke koers jullie willen uitzetten. 

Tijdens de reflectiemomenten van deze gezinsactiviteiten wordt zowel een koppeling gemaakt naar jullie gewenste doel als naar jullie gezinssituatie thuis.

Neem gerust contact op voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek.