Tarieven

Coaching

Kennismakingsgesprek: Gratis

Coachingssessie: € 60,- (incl. 21% BTW)

Voor gesprekken buiten Lelystad en buiten Emmeloord reken ik reiskosten: 0,30 ct. per km. (wordt berekend met behulp van de ANWB-routeplanner).

 

Gezinsplan

Kennismakingsgesprek: Gratis

Gezinsplansessie: € 60,- (incl. 21% BTW) 

 

Rots en Water

Rots en Water-sessie met hele gezin: € 70,- (incl. 21% BTW)

 

Kinderpaintball (vanaf 4 pers.)

€ 12,50 per persoon (incl. 21% BTW)

 

Learning & Fun Kids activiteiten

Zie de website van Learning & Fun KidsAfspraak afzeggen

Afspraken kun je tot maximaal 24 uur van tevoren afzeggen, daarna wordt de sessie in rekening gebracht. Tijdig een afspraak verzetten, is altijd bespreekbaar. 

 

Vergoeding

Via het Persoonsgebonden Budget (PGB)
Zorgverzekeraars vergoeden de kosten van coaching niet. Binnen de huidige wetgeving kan coaching als activerende begeleiding worden betaald uit het PGB. Neem contact op met het zorgloket van jouw gemeente of dit in jouw situatie van toepassing is en/of kijk op www.pgb.nl

Via de belasting
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Via de werkgever
Werkgevers zijn soms bereid om het traject te vergoeden, omdat het ook in hun belang is dat hun werknemers weer in balans komen. Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.